Green Natural Oil
Producător Carmita Classic
Green Natural Oil
Ulei natural presat la rece

Telefon vanzari: 0751.338473
Uleiuri presate la rece
Faini din seminte
Unturi vegetale
Creme
Uleiuri cosmetice (uz extern)
Oţet


Uleiuri presate la rece » Ulei de migdale dulci- 250ml
Ulei de migdale dulci- 250ml
Ulei de migdale dulci- 250ml | Cantitate 250 ml
Preţ: 40.00 LEI (TVA INCLUS) - Produsul se afla in stoc

Emolient natural recomandat pentru orice tip de piele, reprezinta o buna baza de masaj si purtator de principii active din uleiurile presate la rece si diversele ingrediente cosmetice pentru ten, masti cu argila.

Pentru comenzi mai mari de 250 lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT

Telefon vanzari: 0751.338473

 

Conţinut: 100% ulei pur de migdale dulci presat la rece din sâmburi de migdale dulci, netratate termic, atent selecţionati, foarte bogat în:

-          vitamine: A, B1, B2, B6, K, D, E(încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii), taninuri, peptină, oleină 55-75%;

-          minerale: magneziu, calciu, potasiu, fosfor şi sulf;

-          acizi graşi: palmitic, palmitoleic, stearic, (Omega 9) 60%, (Omega 6) 20%.

Istoric: din cele mai vechi timpuri uleiul de migdale dulci a fost folosit pentru îngrijirea tenului, acest ulei blând este uşor absorbit de piele şi lasă o senzaţie de catifelare. Foarte bun emolient pentru toate tipurile de piele în special pentru cea sensibilă, ideal pentru masaj facial recomandat pentru atenuarea cearcănelor, masaj corporal şi în masajul bebeluşilor. Poate fi masat pe scalp şi firele de păr înainte de spălare, hrăneşte scalpul şi netezeşte cuticulele părului, oferind strălucire. Este un nutrient benefic pentru sănătatea creierului și a sistemului nervos, îmbunătățeste calitățile intelectuale și crește anduranța.